technische brigade klus 1
technische brigade groen 2A
technische brigade facility marktvervoer fietskoerier
technische brigade klus 2A
technische brigade klus 3
technische brigade facility zwerfvuil 1A
vorig
volgende

Technische brigade

KLUS

Bij de klusjesdienst kan je terecht voor alle kluswerken in en rond de woning. Denk hierbij aan kleine herstellingen (lekkende kraan, rolluik, vervangen tegel…), opfriswerken (afwassen plafond, schilder- of behangwerken)… Daarnaast voeren we ook materiaal naar het recyclagepark.

GROEN

Bij onze tuinmannen kan je rekenen op alle tuinonderhoud (wederkerig en op afroep), snoeiwerken, opkuis en winterklaar maken van de tuin…

ENERGIESNOEIERS​

De energiesnoeiers realiseren een dalende energiefactuur bij kansengroepen, door het aanbieden van een gratis energiescan. Tijdens een huisbezoek geven we eenvoudige energietips aan de bewoners en plaatsen we een aantal energiebesparende maatregelen (lampen, stekkerblok…)

We zijn actief in de volledige regio Zuid-West-Vlaanderen: Anzegem, Avelgem, Deerlijk, Harelbeke, Kuurne, Lendelede, Menen, Kortrijk, Spiere-Helkijn, Waregem, Wervik, Wevelgem en Zwevegem. 

Je weet niet of je recht hebt op een gratis energiescan?

FACILITY

In opdracht van enkele lokale besturen zijn onze klusjesmannen ook verantwoordelijk voor het ruimen van zwerfvuil en sluikstorten, maaibeheer, de controle van de hydranten en het marktvervoer.

Contacteer ons

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Aanvraag voor ?